ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ

Ο Ελληνικός Τουρισμός σας καλωσορίζει στο σύστημα κρατήσεων. Στη σελίδα που είστε μπορείτε να δείτε τα καταλύματα στα οποία μπορείτε να κάνετε κράτηση δωματίων, χρησιμοποιώντας τα κουπόνια των διανυκτερεύσεων που έχετε στην κατοχή σας. Επάνω στο κουπόνι είναι σημειωμένος ένας κωδικός, που θα σας ζητηθεί στις παρακάτω οδηγίες να συμπληρώσετε.

Το πρωινό παρέχεται δωρεάν  μόνο σε καταλύματα που το αναγράφουν.  Όπου δεν υπάρχει, είναι προαιρετικό  και  στην τιμή που το διαθέτει κάθε κατάλυμα. Όλα τα παιδιά κάτω των 2 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση σε βρεφικές κούνιες. Η μέγιστη χωρητικότητα βρεφικών κρεβατιών σε ένα δωμάτιο είναι 1 Παιδιά άνω των 2 ετών μένουν σε διαφορετικό δωμάτιο με χρέωση 14€ ανά δωμάτιο. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται. Οι προορισμοί στους οποίους μπορούν να γίνουν οι  διανυκτερεύσεις είναι:

Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Δράμα , Καβάλα, Σέρρες,   Χαλκιδική,  Έδεσσα ,  Νάουσα ,   Φλώρινα,  Καστοριά,  Γρεβενά, Ιωάννινα,  Τρικάλλα ,  Καρδίτσα, Πήλιο, Αράχοβα, Καρπενήσι,  Ναύπακτος, Δημητσάνα, Καλάβρυτα, Καλαμάτα, Σπάρτη

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ

Αν έχετε πάνω από 1 διανυκτέρευση,  παράδειγμα 6 διανυκτερεύσεις .

α) Μπορείτε να τις κάνετε είτε όλες μαζί σε ένα μέρος. ( 6 μέρες στο Πήλιο),

β) Είτε τμηματικά  σε ένα μέρος. Παράδειγμα  2 μέρες στο Πήλιο τον Δεκέμβριο,  2 μέρες τον Μάρτιο, 2 μέρες  τον Ιούλιο.     ( οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές, ο καθένας μπορεί να τις  ορίσει μέσα από το σύστημα κρατήσεων όπως θέλει).

γ) Είτε τμηματικά σε διάφορα μέρη. Μπορείτε να πάτε 2 μέρες στο Πήλιο, άλλες  2 μέρες στα Τρίκαλα και 2 μέρες στα Ιωάννινα, ή να κάνετε γενικότερα όποιο συνδυασμό θέλετε βρίσκοντας διαθέσιμα δωμάτια σε κάθε τουριστικό προορισμό σε διάφορες ημερομηνίες.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ- ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ: Για να δείτε που υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια, πηγαίνετε στο σύστημα κρατήσεων που ακολουθεί. Απλά εισάγετε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε και πατάτε το κουμπί που αναγράφει: Αναζήτηση. Αμέσως εμφανίζονται τα καταλύματα στους προορισμούς που είναι ελεύθερα τα δωμάτια.  Μπορείτε να κάνετε όσες αναζητήσεις θέλετε βάζοντας διάφορες ημερομηνίες,  μέχρι να βρείτε αυτές που σας ταιριάζουν.

 

      

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Βήμα 1)Στο εικονίδιο επισκέπτες επιλέγετε τον αριθμό ατόμων,  συμπληρώνετε τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης και πατάτε το κουμπί αναζήτηση.

Βήμα 2) βλέπετε την διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων για την ημερομηνία που ενδιαφέρεστε. Αν είναι διαθέσιμο το ξενοδοχείο που προτιμάτε,  τότε  στο πλαίσιο που λέει: επιλέξτε αριθμό δωματίων, συμπληρώνετε τον αριθμό 1 και στον αριθμό ενηλίκων γράφετε πόσοι θα μείνετε. Έπειτα πατάτε το κουμπί κράτηση και κατόπιν το κουμπί συνέχεια.

Βήμα 3) Στο πλαίσιο εφαρμογή κωδικού δεν γράφετε τίποτα. Πατάτε το κουμπί ολοκλήρωση.

Βήμα 4) Στο προσωπικές λεπτομέρειες συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Στο πλαίσιο διεύθυνση .χρέωσης μόνο τη χώρα. Στο πλαίσιο ανθρώπινη επιβεβαίωση γράφετε τα γράμματα όπως τα βλέπετε και πατάτε το κουμπί προεπισκόπηση κράτησης.

Βήμα 5) Βλέπετε τα στοιχεία της κράτησης και πατάτε το κουμπί επιβεβαίωση κράτησης και είστε έτοιμοι.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Αν έχετε κάνει επιτυχώς τα παραπάνω βήματα, τότε σας στέλνουμε e mail εντός 24 ωρών  με το οποίο θα επιβεβαιώνουμε την κράτηση σας για τις ημερομηνίες και τον τόπο που επιθυμείτε.

Η κράτηση σας  θα υπάρχει στο σύστημα κρατήσεων και  στο σύστημα διάθεσης δωματίων του Ελληνικού Τουρισμού. 10 ημέρες πριν τη διαμονή σας το προωθούμε  στο ξενοδοχείο που έχετε δηλώσει για την έκδοση voucher τα οποία σας αποστέλλονται στο e mail ή στο κινητό σας τηλέφωνο. Ο Ελληνικός Τουρισμός έχει το δικαίωμα  να αλλάξει το κατάλυμα διαμονής διαθέτοντας ίδιας κατηγορίας στο τόπο που έχει δηλωθεί. Πριν τις 10 ημέρες οποιαδήποτε διασταύρωση της κράτησης σας  με το ξενοδοχείο δεν είναι εφικτή για οργανωτικούς λόγους.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ.   Αν έχετε κάνει μια κράτηση και για κάποιο λόγο θέλετε να αλλάξετε την ημερομηνία, ή τον τόπο προορισμού απλά μας στέλνετε μήνυμα στον αριθμό  6984114334  ή mail στο ellinikostourismossales@gmail.com   που θα αναφέρει: Το όνομα και το επίθετο σας, το τόπο προορισμού, το ξενοδοχείο και την ημερομηνία των διανυκτερεύσεων που είναι προς ακύρωση. Μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος μπορείτε να κάνετε εκ νέου μια άλλη κράτηση.

Κάθε προγραμματισμένη διανυκτέρευση ή διανυκτερεύσεις είναι δυνατόν να ακυρωθούν- αλλάξουν  μόνο μία φορά.

Η ακύρωση θα πρέπει να γίνει  τουλάχιστον 14 ημέρες πριν την αρχική προγραμματισμένη κράτηση σας.  Αν δηλαδή είχατε μια κράτηση για τις 15 Απριλίου στην Αράχοβα θα πρέπει να την ακυρώσετε πριν τις 1 Απριλίου στέλνοντας το παραπάνω μήνυμα.