ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ

Όλες οι  διανυκτερεύσεις των προσφορών και των κουπονιών είναι για 2 άτομα. Το πρωινό παρέχεται δωρεάν  μόνο σε καταλύματα που το αναγράφουν.  Όπου δεν υπάρχει, είναι προαιρετικό  και  στην τιμή που το διαθέτει κάθε κατάλυμα.

Όλα τα παιδιά κάτω των 2 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση σε βρεφικές κούνιες.

Η μέγιστη χωρητικότητα βρεφικών κρεβατιών σε ένα δωμάτιο είναι 1 .

Παιδιά άνω των 2 ετών μένουν σε διαφορετικό δωμάτιο με χρέωση 14€ ανά δωμάτιο.

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.

Οι προορισμοί στους οποίους μπορούν να γίνουν οι  διανυκτερεύσεις είναι:

Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Δράμα , Καβάλα, Σέρρες,   Χαλκιδική,  Έδεσσα ,  Νάουσα ,   Φλώρινα,  Καστοριά,  Γρεβενά, Ιωάννινα,  Τρικάλλα ,  Καρδίτσα, Πήλιο, Αράχοβα, Καρπενήσι,  Ναύπακτος, Δημητσάνα, Καλάβρυτα, Καλαμάτα, Σπάρτη,  Ναύπλιο,  Θάσος, Σαμοθράκη,  Λέσβος,  Χίος,  Σάμος, Τήνος  ,  Σύρος ,  Πάρος,  ,  Κως,  Σαντορίνη , Ρόδος, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο,  Κέρκυρα,  Λευκάδα,  , Ζάκυνθος.

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ

Αν έχετε πάνω από 1 διανυκτέρευση,  παράδειγμα 6 διανυκτερεύσεις .

α) Μπορείτε να τις κάνετε είτε όλες μαζί σε ένα μέρος. ( 6 μέρες στο Πήλιο),

β) Είτε τμηματικά  σε ένα μέρος. Παράδειγμα  2 μέρες στο Πήλιο τον Δεκέμβριο,  2 μέρες τον Μάρτιο, 2 μέρες  τον Ιούλιο.     ( οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές, ο καθένας μπορεί να τις  ορίσει μέσα από το σύστημα κρατήσεων όπως θέλει).

γ) Είτε τμηματικά σε διάφορα μέρη. Μπορείτε να πάτε 2 μέρες στο Πήλιο, 2 μέρες στα Τρίκαλα , 2 μέρες στα Ιωάννινα, ή να κάνετε γενικότερα όποιο συνδυασμό θέλετε βρίσκοντας διαθέσιμα δωμάτια σε κάθε τουριστικό προορισμό σε διάφορες ημερομηνίες.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ- ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ: Για να δείτε που υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια, πηγαίνετε στο σύστημα κρατήσεων που ακολουθεί. Απλά εισάγετε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε και πατάτε το κουμπί που αναγράφει: Αναζήτηση. Αμέσως εμφανίζονται τα καταλύματα στους προορισμούς που είναι ελεύθερα τα δωμάτια.  Μπορείτε να κάνετε όσες αναζητήσεις θέλετε βάζοντας διάφορες ημερομηνίες,  μέχρι να βρείτε αυτές που σας ταιριάζουν.

Αν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση είναι απλό. Ακολουθείτε τα επόμενα 5 βήματα και η κράτηση σας είναι έτοιμη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Όσοι διαθέτουν κουπόνια διανυκτερεύσεων θα πρέπει :

Όταν εισέλθουν στο σύστημα κρατήσεων  στη σελίδα www.ellinikostourismos.gr να γράψουν το κωδικό που υπάρχει πάνω σε αυτό και να το παραδώσουν κατά την προσέλευση τους  στο κατάλυμα όπου θα μείνουν. Χωρίς αυτό δεν είναι δυνατή η διαμονή τους.

      

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Βήμα 1)Στο εικονίδιο επισκέπτες επιλέγετε τον αριθμό ατόμων,  συμπληρώνετε τις ημερομηνίες

άφιξης και αναχώρησης και πατάτε το κουμπί αναζήτηση.

Βήμα 2) βλέπετε την διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων για την ημερομηνία που ενδιαφέρεστε. Αν

είναι διαθέσιμο το ξενοδοχείο που προτιμάτε,  τότε  στο πλαίσιο που λέει: επιλέξτε αριθμό

δωματίων, συμπληρώνετε τον αριθμό 1 και στον αριθμό ενηλίκων γράφετε πόσοι θα μείνετε.

Έπειτα πατάτε το κουμπί κράτηση και κατόπιν το κουμπί συνέχεια.

Βήμα 3) Στο πλαίσιο εφαρμογή κωδικού γράφετε τον κωδικό του κουπονιού  και πατάτε το

κουμπί ολοκλήρωση.

Βήμα 4) Στο προσωπικές λεπτομέρειες συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Στο πλαίσιο διεύθυνση

χρέωσης μόνο τη χώρα. Στο πλαίσιο ανθρώπινη επιβεβαίωση γράφετε τα γράμματα όπως τα

βλέπετε και πατάτε το κουμπί προεπισκόπηση κράτησης.

Βήμα 5) Βλέπετε τα στοιχεία της κράτησης και πατάτε το κουμπί επιβεβαίωση κράτησης και είστε

έτοιμοι.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

  • Για όσους διαθέτουν κουπόνια συνεργατών: Από την ημέρα  της κράτησης,  οφείλετε να  προκαταβάλετε το 50% της αξίας των διανυκτερεύσεων εντός 3 ημερών  και το υπόλοιπο ποσόν 10 ημέρες πριν την   διαμονή σας . Μετά την εξόφληση,  σας αποστέλλουμε  και τα voucher των  διανυκτερεύσεων.
  • Οι συμμετέχοντες στο διήμερο, και τις ημερήσιες εκδρομές που συνοδεύονται με δωρεάν διανυκτερεύσεις ακολουθούν τη διαδικασία που αναγράφεται στην προσφορά.
  • Ο τραπεζικός λογαριασμός που γίνονται οι καταθέσεις είναι: Τράπεζα Πειραιώς GR2901722200005220068307846 Δικαιούχος  Κομνηνός   Χρήστος.

 

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ.   Αν έχετε κάνει μια κράτηση και για κάποιο λόγο θέλετε να αλλάξετε την ημερομηνία, ή τον τόπο προορισμού απλά μας στέλνετε μήνυμα στον αριθμό  6948858699  ή mail στο ellinikostourismossales@gmail.com   που θα αναφέρει: Το όνομα και το επίθετο σας, το τόπο προορισμού, το ξενοδοχείο και την ημερομηνία των διανυκτερεύσεων που είναι προς ακύρωση. Μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος μπορείτε να κάνετε εκ νέου μια άλλη κράτηση.

Κάθε προγραμματισμένη διανυκτέρευση ή διανυκτερεύσεις είναι δυνατόν να ακυρωθούν- αλλάξουν  μόνο μία φορά.

Η ακύρωση θα πρέπει να γίνει  τουλάχιστον 14 ημέρες πριν την αρχική προγραμματισμένη κράτηση σας.  Αν δηλαδή είχατε μια κράτηση για τις 15 Απριλίου στην Αράχοβα θα πρέπει να την ακυρώσετε πριν τις 2 Απριλίου στέλνοντας το παραπάνω μήνυμα.

Ο ελληνικός τουρισμός  και τα συνεργαζόμενα πρακτορεία ταξιδιών έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν τα καταλύματα προσφέροντας άλλα ίδιας κατηγορίας, ή  να προτείνουν διαφορετικές  ημερομηνίες   για τα διήμερα, τις δωρεάν διανυκτερεύσεις  και τις διανυκτερεύσεις των κουπονιών 10 ημέρες πριν την καθορισμένη κράτηση. Σε αυτή την περίπτωση   ο ενδιαφερόμενος είτε το αποδέχεται , είτε του επιστρέφεται το ποσό που έχει δώσει ως προκαταβολή.